Nieuwbouwwoning Volendam

Dakkapellen, Nieuwbouw en renovatie

In Volendam zorgen de gekozen materialen voor een rijk contrast in het interieur. De combinatie van het donkere hout en de stalen deur met de overige lichte elementen, sluiten helemaal aan op de wensen van deze tijd.

Voor de keuken is gekozen voor een fris, strak design. Kwaliteit is tijdloos, er is daarom met elk detail rekening gehouden. Van Quooker tot Boretti apparatuur.

In de mooie leefkeukens van tegenwoordig besteden we steeds meer aandacht aan een goede eettafel. Een van de eyecatchers in dit interieur is dan ook onze boomstammentafel, naar ontwerp van Ruud Seegers. Ruud is oud-eigenaar van Ravenstein Company en helaas overleden op 47-jarige leeftijd. In zijn ontwerpen trok hij relaties tussen modern en het verleden. Een spel van contrasten met daarbij gebruik van eerste klas materialen. Zoals hier; een prachtige warme, natuurlijke tafel in een moderne lichte omgeving.

Een andere eyecatcher is het losstaande bad in een sobere maar tijdloze badkamer. De wand in de badkamer is met zijn stucwerk een heel bijzonder element. De meubels met houtstructuur zorgen voor het contrast en de extra gezelligheid.

Nieuwbouwwoning
Volendam
Woning
Volledig interieur
Project Date
April, 2017

Wij zijn bereikbaar. Onze expeditie is open voor het afleveren van spuitwerk en het ophalen er van. Uiteraard met voorzorgsmaatregelen.

X